Kostvejledning

Kostvejledning er et supplement ved akupunktur, zoneterapi og kiroterapi.

Ernæringslære handler om samspillet mellem mad og helbred. Ernæringen er forudsærningen for et godt helbred, og det betyder, at de nødvendige næringsstoffer må tilføres kroppen i mængder, der svarer til den enkeltes behov.

Kosten er en af de mest grundlæggende og største miljøfaktorer i menneskets liv - cellerne i os er lavet af den mad, vi vælger at indtage. Mad og stimulanser kan være både en betydelig sundhedsrisiko (som kaffe, tobak og alkohol) og en vældig ressource, som har stor forebyggende betydning i forhold til at mindske udviklingen af en lang række sygdomme (gigt, allergi, immumsystemdefekter, hjertekarsygdomme, psykiske ubalancer, sukkersyge, kræft m.m.).

Mad kan være en kilde til nydelse, glæde og liv i hverdagen, hvor du oven i købet ved valg af hele, uraffinerede, økologiske fødemidler bliver gladere og mere stabil i humør og energiniveau. Får mindre trang til stimulanser og alkohol.

I forbindelse med sygdomme som eksempelvis gigt, allergi og Candida gives specielle kostvejledninger. Også i mange andre situationer, hvor klienten har forskellige problemer, kan der suppleres med speciel kostvejledning.

Der er i vores civilisation uhyre stor risiko for fejlernæring, da mange af vore fødemidler er alt for raffinerede og overbehandlede. Desuden sker der også en stor påvirkning gennem reklamer, som især børn og unge mennesker er lette ofre for.

"Du bliver, hvad du spiser."

Kilde:

          Eva Lydeking:    Ny Næring.

Kontakt:

Gudrun Linneberg
Ekkodalen 3
8600 Silkeborg

Telefontid mandag - fredag: 8.00 - 9.00
Tlf.: 86 83 72 88
Fax:  86 83 66 44