Gudrun LinnebergLyt til din krop -
Gør noget ved de små skavanker,
før det bliver for sent !

Det yngste barn havde alvorlig allergi, og da det etablerede system havde opgivet at hjælpe, begyndte jeg at søge nye veje. Det lykkedes, og derved var vejen lagt for også at hjælpe andre i deres situation.

Behandlingsformer som zoneterapi, akupunktur og behandling med naturmedicin kan i mange tilfælde være metoder til at opnå et bedre helbred.

Disse behandlingsformer har været kendt i andre kulturer gennem flere tusind år og er i de seneste år blevet delvist anerkendt på flere områder af vestens etablerede lægestand. Grunden hertil har været de usædvanlig mange positive reultater med hensyn til helbredelse.

Kroppen er en fantastisk organisme, der normalt kan helbrede sig selv, men som i visse tilfælde bliver hindret heri. Dette kan disse former for terapi i mange tilfælde afhjælpe.

Kontakt mig, hvis du ønsker at gøre brug af denne form for behandling, så kroppen begynder at helbrede sig selv.

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der skal til. Men man skal altid prøve 3 behandlinger for at se, hvordan kroppen reagerer. Derefter aftaler man det videre forløb. I visse tilfælde henvises til lægen for at få stillet en diagnose, hvis den ikke allerede er stillet, før man kommer til mig.

Skriv, fax eller ring til:

Gudrun Linneberg
Ekkodalen 3
8600 Silkeborg

Telefontid mandag - fredag: 8.00 - 9.00
Tlf.: 86 83 72 88
Fax:  86 83 66 44CV:

Navn: Gudrun Linneberg
Født: 1936
Civil stand: Gift, 3 voksne børn

Uddannelse:

           Studentereksamen 1956
Lærereksamen 1960
Zoneterapeut 1990
Kiroterapeut   1993
Helhedsterapeut 1994
Akupunktør 1998